Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hönö IS Juniorer Herrar

Följ

Juniorer Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Hönö IS
Fotboll
Juniorer Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Kärra KIF 13 9 1 3 28
2 Älvängen/Skepplanda 11 8 0 3 24
3 Torslanda IK 12 6 1 5 19
4 Ale U United 13 6 1 6 19
5 Kode IF/Kareby IS 11 6 0 5 18
6 Hisingsbacka FC 12 5 0 7 15
7 Hönö/Öckerö P16 14 4 1 9 13
8 Azalea BK/Masthugget 12 3 0 9 9

Match

Torslanda IK

1 - 1
Torslandavallen 2, Konstgräs
12 april 2011
20:00

Hönö/Öckerö P16

Referat

Referat: Torslanda IK - Hönö/Öckerö P16

SUPERINSATS mot det förmodade topplaget.
Inställning var att sälja sig dyrt och inte ge bort något gratis. Inledningsvis hade vi svårt att komma in i matchen, men efter ungefär 15 minuter när Torslandas offensiv började mattas av så åt vi oss in i matchen mer och mer. Sebastian och Hampus på topp hade bra samspel och kom igenom på djupet ett par gånger. Men det ville sig inte riktigt. Torslanda kom tillbaka starkt o pressade oss till misstag men vår superduktiga målvakt Edvard räddade laget gång på gång. Torslandas avslutningar var oxå ibland direkt dåliga.

När halvtimman är spelad så får Sebbe en boll att jobba med spelar läckert fram till Hampus som tar sig in i straffområdet fintar två gubbar och får till ett snabbt avslut ur trängt läge, målvakten hinner inte riktigt med utan får plocka ut bollen ur nätmaskorna. Vild glädje på planen och vid sidan om, många tillresta supportrar gjorde att det nästan kändes som att Öckerö kommun redan fått konstgräs :).
minuten senare är det en liknande situation då Sebbe spelar fram Hampus som är lite längre ut i straffområdet men får ett avslut i ribban !!! Oj oj vilka minuter.

På bänken börjar det gå upp för oss att det kanske faktiskt är möjligt att rubba Torslanda...det enda vi visste innan matchen var att de var bra...mycket bra...men vi hänger faktiskt med...även om de har spelet så är vi med bra.

2:a halvlek börjar bra, vi har minst lika mycket som dem. De håller mer i bollen men kommer inte riktigt igenom. Edvard har en mästerlig dag och räddar gång på gång. Min favorit är helt klart när ett friläge uppstår, Edvard rusar ut o blottar en lucka mellan benen och anfallaren försöker slå en tunnel men då stänger han igen....Genialt !!! så enkelt att man vill gråta....men det hade ändå inget sett i regnet. Vi blir allt mer tillbaka pressade men sticker upp i kontringar men sista passen vill inte fram. I slutet av matchen är det olidligt spännande tyvärr blir en del spelare drabbade av kramper, ont i vader och tröttheten slår in, vi måste göra flera byten och får in killar i inte helt vana positioner i en svår situation.

När Två minuter återstår så gör (tycker jag) domaren sitt ända misstag då en av våra spelar blir knuffad i hög fart man/man på mittfältet i när de löper efter boll. Vår spelare är klart först men tappar lite balans och 2 pass senare så ligger bollen tyvärr bakom Edvard som hade varit så jäkla värd att få hålla nollan.

Men efter förutsättningarna och förväntningarna inför matchen så skall vi vara riktigt nöjda med vår insats. Slå er för bröstet o var stolta. Det är inte många lag som lämnar Torslandavallen med en pinne.

Vi kommer ha så kul denna säsong....om ni är beredda på att träna )

Man of the match: Edvard
X-tr + till: Alla

Bragdlaget Hönö/Öckerö:
Edvard
Niklas, Max, Philip, Gustaf, Lukas
James, Ralle, Edvin, Theo, Martin
Sebbe, Målhampus, Albin



Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Hampus Sjöström 1 1 0 0 0 1
ÖÖ Sebastian Bäregård 1 0 1 0 0 1
Edvin Alexandersson 1 0 0 1 0 0
Lukas Eliasson 1 0 0 0 0 0
Max Lagrell 1 0 0 0 0 0
Theo Alexandersson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
ÖÖ Edvard Alexandersson 1 0 0 25 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

sön 2 okt 2011, 14:00 Hönö/Öckerö P16 - Torslanda IK 1 - 3